Luchtreiniger test

Steeds meer mensen worden zich bewust van de schadelijke gevolgen van ongezonde lucht. Fijnstof en andere schadelijke stoffen kunnen voor flinke gezondheidsproblemen zorgen. De aanschaf van een luchtreiniger kan een groot verschil maken. Veel mensen ontdekken dat ze beter slapen met een luchtreiniger of dat hun allergische klachten afnemen. Maar een goede luchtreiniger kiezen is niet altijd eenvoudig. Proairtech.nl heeft daarom een luchtreiniger test uitgevoerd. Lees gauw meer over waar u op moet letten bij de aanschaf voor een luchtreiniger.

Voordelen van een luchtreiniger

Volgens de laatste schattingen verblijven wij ongeveer 85% van ons leven binnenshuis. Dit is enorm veel. Vaak is de luchtkwaliteit binnen van slechte kwaliteit. Dit kan komen door slechte ventilatie, maar ook door bijvoorbeeld huisdieren, rooklucht of een houtkachel. Verder speelt de kwaliteit van de lucht buiten een rol. Als er in de buitenlucht bijvoorbeeld fijnstof aanwezig is, zal dit automatisch mee naar binnen komen. U kunt met de aanschaf van een luchtreiniger niet alleen uw gezondheid verbeteren, ook uw concentratievermogen kan er flink op vooruit gaan. Het inademen van schone lucht is essentieel en een luchtreiniger moet dus goed zijn werk doen. Een luchtreiniger test kan hierbij helpen.

Proairtech.nl test luchtreiniger test

Proairtech.nl heeft vele jaren ervaring met luchtreinigers. Door de jaren heen hebben wij vele tests uitgevoerd. Wij weten dan ook maar al te goed wat werkt en wat niet. Juist door het doen van een luchtreiniger test kan men de sterke en zwakke punten van een luchtreiniger naar voren brengen. Jammer genoeg is niet iedere luchtreiniger geschikt. Des te zekerder zijn wij van onze producten. Een luchtreiniger van ProAirTech heeft altijd al meerdere tests doorstaan. Zo kijken wij naar de effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid van luchtreinigers. Zodoende krijgt u bij ons superieure kwaliteit voor een relatief lage prijs.

Luchtreiniger test, de ProAirTech ZX 9000

De ProAirTech ZX 9000 is als eerste getest op gebruiksvriendelijkheid. Op dit gebied is deze luchtreiniger echt onderscheidend. De ProAirTech ZX 9000 kan namelijk automatisch ingesteld worden, maar ook handmatige bediening kan worden toegepast. Dit maakt de luchtreiniger aangenaam in gebruik. Ook heeft de ProAirTech ZX 9000 een handige kleurenindicator. Hiermee kan men zien hoe de luchtkwaliteit in de ruimte is. Vanuit daar is het makkelijk om de luchtreiniger in te stellen. Naast deze opties heeft de ProAirTech ZX 9000 ook een lichtsensor. Wanneer het donker wordt gaat de luchtreiniger automatisch over van de normale stand naar de fluisterstille slaapstand.

Effectiviteit ProAirTech ZX 9000

Een luchtreiniger test gaat natuurlijk niet alleen om gebruiksvriendelijkheid. Ook de werking en effectiviteit van een luchtreiniger moet getest worden. De ProAirTech ZX 9000 is uitgerust met vijf filtertechnieken. Het gaat om het voorfilter, de antibacteriële coatingfilters, een HEPA filter met filtercapaciteit tot 99,97%, een koolstoffilter en een cluster ionisator. Dit betekent dat deze luchtreiniger is uitgerust met meerdere luchtreinigingstechnieken. Juist door de combinatie van deze technieken is de ProAirTech ZX 9000 bijzonder effectief. De verschillende technieken en filters vullen elkaar aan, waardoor niets aan het toeval over wordt gelaten. Allergenen, schimmels, maar ook rooklucht en nare luchtjes krijgen zo geen kans. De ProAirTech ZX 9000 komt dan ook als een van de betere zuiveringsapparaten uit de luchtreiniger test.

Meer informatie of advies?

Wilt u meer weten waar wij op letten bij een luchtreiniger test? Of wilt u uitleg over technische informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.