Welkom bij Healthy Air International. De officiële importeur van ProAirTech luchtreinigers. Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare luchtreiniger? Bij ons koopt u al een Hepa Luchtreiniger vanaf 159 euro.

[layerslider id=”5″]


UNIEK AANBOD:
Bestel nu de ProAirTech ZX 7000 HEPA luchtreiniger en profiteer van maar liefst 100 euro korting op uw aankoop! De ZX 7000 combineert zeven verschillende reinigingstechnieken welke de kwaliteit van de binnenlucht verbeteren en zorgt voor een schone en gezonde leef- en werkomgeving.

De ZX 7000 luchtreiniger is geschikt voor het reinigen van ruimtes tot 60 vierkante meter / 150 kubieke meter. Door de geavanceerde fotokatalyse techniek is de ZX 7000 in staat om bijna 100% van de bacteriën, virussen, schimmels en overige micro-organismen te elimineren.

Uw bestelling wordt binnen Nederland gratis bezorgd via PostNL
Voor internationale bezorging zijn verzendkosten van toepassing.

Een schoon en gezond binnenklimaat geeft u meer energie en voorkomt ziektes. Schone gezonde lucht is van levensbelang. Maar wist u dat de binnenlucht in ruimtes, kamers en gebouwen vaak minder schoon is dan u denkt? Gemiddeld brengen we 85% van ons leven in een binnenmilieu door. Het gebruik van een luchtreiniger kan het verschil maken tussen ongezonde verontreinigde lucht en gezonde schone lucht.

De ProAirTech ZX 7000 luchtreiniger reinigt ruimtes tot 70m² / 175m³

199,00Kopen

Ga uw allergieklachten te lijf

Bij een allergie reageert uw lichaam op bepaalde stoffen in de lucht. (allergenen). Met een ProAirTech luchtreiniger haalt u deze allergenen uit de lucht. Klachten zoals benauwdheid, brandende ogen, jeuk en geirriteerde slijmvliezen zullen afnemen of zelfs helemaal verdwijnen.