ProAirTech Luchtreinigers voor schone lucht in huis

Welkom bij ProAirTech Luchtrenigers. Bent u op zoek naar een goede luchtreiniger in verband met hooikoorts, astma, huistofmijt-allergie of om nare geuren zoals rooklucht of dierenlucht te verwijderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. ProAirTech Luchtreinigers verwijderen alle verontreinigingen uit de lucht.

Op onze website is het makkelijk kiezen. U koopt bij ons de beste HEPA luchtreiniger met ionisator. vanaf €189,-. ProAirTech luchtreinigers zijn stil, intelligent en makkelijk in onderhoud en geschikt voor elke huiskamer, slaapkamer of kantoor. Duizenden tevreden klanten gingen u voor.

Uw luchtreiniger op werkdagen voor 22:00 uur besteld en op zondag voor 20:30 betekent de volgende dag gratis geleverd in Nederland. Wij leveren daarbij altijd uit voorraad met 2 jaar garantie.

ProAirTech

Luchtreinigers

AANBIEDING!
299,00 199,00

ProAirTech heeft een nieuwe HEPA luchtreiniger op de markt gebracht met een cluster ionisator. De…

AANBIEDING!
Uitverkocht
259,00 199,00

De ProAirTech ZX 7000 HEPA luchtreiniger met zevenvoudige reinigingstechniek is geschikt voor het reinigen van…

34,95

Complete filterset voor de ProAirTech ZX 9000 luchtreiniger bestaande uit een HEPA filter en een…

34,95

Complete filterset voor de  ProAirTech ZX 8000 HEPA luchtreiniger bestaande uit een  HEPA filter en…

19,95

HEPA (High Efficiency Particulate Air) -filter: Het HEPA-filter houdt de luchtpartikels tegen van een diameter…

9,95

In de ProAirTech ZX 6000 zit een UV lamp. De levensduur van de UV‐lamp is…

Uitverkocht
29,95

HEPA (High Efficiency Particulate Air) -filter: Het HEPA-filter houdt de luchtpartikels tegen van een diameter…

9,95

In de ProAirTech ZX 7000 zit een UV lamp. De levensduur van de UV‐lamp is…

ProAIrtech luchtreinigers

Healthy Air International is de Nederlandse importeur van ProAirTech luchtreinigers. Op het moment bieden wij twee HEPA luchtreinigers met ionisator  in onze webwinkel aan. ProAirTech HEPA-luchtreinigers zijn zeer effectief in het verwijderen van pollen, fijnstof, vogelstof, huisstofmijten allergenen, bacteriën, virussen, schimmels, ook nare geuren zoals rooklucht, dierenluchtjes en kookluchtjes worden snel uit de lucht verwijdert.

De ProAirTech ZX 9000 HEPA luchtreiniger is het nieuwe topmodel van ProAirTech met een unieke kleurenindicator en een modern design. De ZX 9000 heeft 5 reinigingstechnieken waaronder een cluster ionisator en HEPA filter met een filtercapaciteit tot 99,97% en is uitgerust met een geur, stof en licht sensor. De ZX 9000 heeft 6 standen waaronder een automatische stand een fluisterstand en een slaapstand. Door de ingebouwde lichtsensor zal de luchtreiniger automatisch naar de fluisterstille slaapstand gaan als het donker word. De ZX 9000 is geschikt voor kleine en grotere ruimtes tot maximaal 100m² / 250m³.

De ProAirTech ZX 7000 luchtreiniger heeft in totaal zeven reinigingstechnieken (ionisator, HEPA-filter, Koolstoffilter, Tio² filter, Elektrostatisch filter, UV-lamp en Plasma filter) met een filtercapaciteit tot 99,97%. De ZX 7000 kan volautomatisch werken door middel van een geur, stof en allergenen sensor. De ZX 7000 is uitgerust met 5 standen en afstandsbediening. De 7 moderne filtertechnieken maken de ProAirTech ZX 7000 HEPA luchtreiniger tot een van de beste luchtreinigers in de markt voor een zeer schappelijke prijs. De ZX 7000 is geschikt voor zowel kleine als grotere ruimtes tot 70m² / 175m³.

onderhoud luchtreiniger

ProAirTech luchtreinigers zijn eenvoudig in onderhoud. Het reinigen van de filters is eenvoudig en staat beschreven in de meegeleverde Nederlandse gebruiksaanwijzing. Naast het reinigen van de filters behoren de HEPA-koolstoffilters om de 1 tot 2 jaar te worden vervangen. Sterke vervuiling en sigarettenrook kunnen de levensduur verminderen. Het HEPA / Koolstoffilter dient vervangen te worden als het HEPA filter wat wit behoort te zijn grijs of bruin van kleur word. De levensduur van de UV lamp in de ZX 7000 is circa 8000 bedrijfsuren en dient gemiddeld eens in de 2 jaar vervangen te worden.

Een schoon en gezond binnenklimaat geeft u meer energie en voorkomt ziektes. Schone gezonde lucht is van levensbelang. Maar wist u dat de binnenlucht in ruimtes, kamers en gebouwen vaak minder schoon is dan u denkt? Gemiddeld brengen we 85% van ons leven in een binnenmilieu door. Luchtzuivering door een goede luchtreiniger kan het verschil maken tussen ongezonde verontreinigde lucht met stof, pollen, schimmels, allergenen of gezonde schone zuivere lucht in uw huiskamer, studiekamer, slaapkamer, babykamer, kantoor of  werkplek. Koop daarom een luchtreiniger zodat u altijd gezonde lucht in uw huis of kantoor heeft.

Ga uw allergieklachten te lijf

Bij een allergie reageert uw lichaam op bepaalde stoffen in de lucht. (allergenen). Met een ProAirTech HEPA luchtreiniger met ionisator haalt u deze allergenen uit de lucht. Klachten zoals benauwdheid, brandende ogen, jeuk en geïrriteerde slijmvliezen zullen afnemen of zelfs helemaal verdwijnen.

Ook bij allergieklachten van pollen, huisstofmijt en fijnstof kan een  ProAirTech luchtzuiveraar helpen bij het verminderen van klachten en vaak zullen de klachten helemaal verdwijnen. Mensen met allergieën, astma en COPD hebben extra veel baat bij gezonde lucht in huis en kantoor.