Schone lucht in uw huis

Wist u dat u gemiddeld 85% van uw leven binnen doorbrengt? Of u nou op kantoor zit of thuis werkt, u zult altijd schone frisse lucht nodig hebben. Schone lucht in huis is essentieel voor een goede gezondheid en geeft meer energie. Een lage luchtkwaliteit kan invloed hebben op uw gezondheid, energie en prestaties. Frisse schone lucht in huis wil dus iedereen, maar hoe zorgt u hiervoor?

Waarom ventileren geen zoden aan de dijk zet

Veel mensen zetten hun deuren en ramen open op schone lucht in huis te halen. Niet zo’n gek idee, want frisse lucht voelt vaak schoon aan. Toch zet simpelweg ventileren geen zoden aan de dijk. Relatief gezien is buitenlucht wel iets schoner, maar schadelijk fijnstof komt gewoon mee naar binnen. Ook zorgt extra zuurstof er niet automatisch voor dat pollen, allergenen, huisstofmijt, bacteriën, virussen en schimmels geëlimineerd worden.

Schone lucht in huis met een luchtreiniger

De allerbeste manier om voor schone lucht in huis te Schone lucht in huis zorgen, is het gebruik van een luchtreiniger. Deze luchtzuiveraars doen precies waar ze voor gemaakt zijn; de lucht zuiveren van fijnstof, virussen, schimmels en bacteriën. Onze luchtreinigers van ProAirTech zijn marktleiders op het gebied van luchtreiniging. De modellen die wij aanbieden zijn uitgerust met een HEPA filter, koolstoffilter en ionisator. Met deze reinigingstechnieken zijn de ProAirTech luchtreinigers in staat tot wel 99.97% van bacteriën, schimmels, virussen, fijnstof en nog meer vuil uit de lucht te halen. Bijkomend voordeel is dat ook vervelende geurtjes zoals rooklucht, etenslucht en geuren van huisdieren uit de lucht worden gehaald. Dat wordt schoon en fris in huis!

De ProAirTech effectief inzetten

Schone lucht in huis hoeft dus helemaal niet moeilijk en ingewikkeld te zijn. Met een ProAirTech luchtreiniger kunt u al gauw het verschil merken. Wilt u het maximale uit uw luchtreiniger halen? Dan kunt u de ProAirTech luchtreiniger het beste op een centrale plaats zetten zodat de lucht overal gezuiverd kan worden. Ook wordt u aangeraden om de luchtreiniger op een hoge stand te zetten overdag als u geen last van het geluid heeft zodat de lucht optimaal gezuiverd wordt. Gedurende de nacht kan de luchtreiniger dan ook op een lage stand of de automatische stand goed zijn werk doen. Houdt ook het HEPA-filter in de gaten. Als deze niet meer wit is, dan moet u deze vervangen.

Waarom proairtech.nl?

Proairtech.nl is de officiële importeur en dealer van ProAirTech luchtreinigers in Nederland. Wij hebben dan ook jarenlange ervaringen met deze producten en zijn overtuigd van de werking hiervan. U kunt bij ons rekenen op twee jaar fabrieksgarantie en uitstekende service. Naast de aankoop van een ProAirTech kunt u bij ons ook accessoires voor deze luchtreinigers nabestellen. Wilt u meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.