Verzend en betaalinformatie

Verzend en Betaalinformatie

Hier vind u informatie over verzend- en betaalinformatie. Mocht u na het lezen van deze informatie vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.

Levering binnen Nederland

Onze producten worden verzonden door PostNL. Alle bestellingen boven de  € 50,- worden binnen Nederland geheel gratis geleverd. Voor orders onder de € 50,- bedragen de verzendkosten € 4,95-.

Indien u op een werkdag voor 22:00 uur uw bestelling plaatst en op zondag voor 20.30 uur en u betaalt via iDeal dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. Bij vooruitbetalingen via de bank wordt uw bestelling verzonden zodra het verschuldigde bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Veilig betalen via iDeal

Zodra u vanuit de winkelwagen doorgaat naar het orderproces en kiest voor betaling via iDeal, schakelt de pagina automatisch om naar een beveiligde SSL verbinding. Zo bent u er zeker van dat u veilig kunt betalen.

BTW

Alle productprijzen in onze webshop zijn inclusief 21% BTW.

Levering buiten Nederland

Alle bestellingen boven de € 50,- worden binnen België gratis met PostNl verzonden. Naar Duitsland verzenden wij gratis met DPD pakketservice.Voor orders onder de € 50,- bedragen de verzendkosten € 4,95-. Buitenlandse orders kunnen door middel van bankoverschrijving, iDeal of MisterCash betaald worden. Zodra wij de betaling hebben ontvangen gaan wij direct tot verzending over.

Betaalmogelijkheden

  • Vooraf overmaken (overboeking bankrekening)
  • iDeal
  • MisterCash
  • onder rembours

Per bankoverschrijving betalen

Het bedrag van uw bestelling kunt u overmaken naar ons IBAN rekeningnummer NL59ABNA0430936257 ten name van Healthy Air International te Amsterdam. De BIC code voor betalingen uit het buitenland is ABNANL2A.

Rembours

Onze vervoerder PostNL biedt de mogelijkheid om uw bestelling bij aflevering contant aan de chauffeur te betalen. Voor levering onder rembours berekenen wij u minimaal € 18,35. Dit zijn de vaste kosten die PostNl minimaal in rekening brengt. Als u onder rembours wil bestellen dan dient u ons een mail te sturen voor een prijsopgaaf.

Retourneren

Wij hanteren een herroepingstermijn van 14 dagen na ontvangst van het product, vervolgens heeft u nog 14 dagen de tijd om het product te retourneren. U dient het hieronder vermelde Herroepingsformulier in te vullen. U hoeft hier geen reden voor op te geven. Het product dient in de originele staat ongebruikt geretourneerd te worden. De kosten voor retourneren zijn altijd voor de koper. Uw aankoopbedrag wordt gecrediteerd en teruggestort op uw rekening. De wettelijke termijn voor het crediteren van het aankoopbedrag is 14 dagen na ontvangst van de goederen.

Let op, het correspondentie adres is niet gelijk aan het retouradres. Voor retourneren dient u een e-mail te sturen naar [email protected].

Modelformulier voor herroeping