Enige resultaat

Luchtreinigers

AANBIEDING!
199,00
Kopen

Mensen in Nederland brengen een groot deel van hun tijd binnen door. Hier kunnen we last krijgen van allerlei allergieën, luchtjes en andere ongemakken of gevaren die misschien onopgemerkt aanwezig zijn. Een raampje openzetten kan deze problemen verminderen, maar zal het zeker niet volledig verhelpen. Daarnaast is het natuurlijk minder prettig één of meerdere ramen open te zetten met bijvoorbeeld vriestemperaturen of regen. Een luchtreiniger biedt daarom de perfecte oplossing. De HEPA luchtreiniger van ProAirTech maakt gebruik van de nieuwste technologieën, gegoten in een modern design, om uw lucht om te zetten in gezonde, zuivere lucht.

Hoe werkt de luchtzuiveraar van ProAirTech?

Een lucht reiniger, ook wel air purifier genoemd, moet er dus voor zorgen dat ongezonde of vieze lucht wordt omgezet in schone lucht. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw binnenmilieu van veilige lucht voorzien is. Maar hoe werkt zo’n luchtzuiveraar eigenlijk?

De HEPA luchtreiniger meet de kwaliteit van de lucht door middel van een stof- en geursensor. In de luchtreiniger zit ook een kleurenindicator. Deze geeft de conditie van de lucht weer door middel van de kleur die dan op deze kleurenindicator te zien is. Wanneer er vervuiling wordt gedetecteerd, wordt de lucht automatisch gereinigd. Het is echter ook mogelijk om zelf één van de zes de standen in te stellen. Zo is de fluisterstand prettiger voor in de slaapkamer dan de turbostand. Terwijl de tweede weer erg effectief is voor het aanpakken van hevigere luchtvervuiling zoals rook of nagellakgeurtjes.

Het filtersysteem van de HEPA luchtreiniger

De HEPA luchtreiniger heeft vijf soorten filters, namelijk:

 1. Voorfilter
 2. Antibacteriële coating filters
 3. HEPA filter
 4. Koolstoffilter
 5. Cluster ionisator

Al deze filters hebben hun eigen functies om uw luchtreiniger zo goed mogelijk te laten werken. Het voorfilter is er om de grotere stofdeeltjes en pluisjes uit de lucht te filteren. Het HEPA filter zorgt er op zijn beurt voor dat de kleinere stofdeeltjes ook geen schijn van kans maken. Dan is er ook nog het koolstoffilter. Dit filter maakt gebruik van kool om schadelijke stoffen en nare luchtjes uit de lucht te verwijderen. Oftewel, deze filters werken samen om het beloofde resultaat te krijgen: schone lucht waar u comfortabel en veilig in kunt werken en leven.

Proairtech luchtreinigers

Healthy Air International is de Nederlandse importeur van ProAirTech luchtreinigers. Op het moment bieden wij twee HEPA luchtreinigers met ionisator aan in onze webwinkel. ProAirTech HEPA-luchtreinigers zijn zeer effectief in het verwijderen van onder andere:

 • pollen
 • fijnstof
 • huisstofmijten
 • allergenen
 • bacteriën
 • virussen
 • schimmels

Daarnaast zorgen de luchtreinigers van Proairtech ook dat nare geuren zoals rooklucht, dierenluchtjes en kookluchtjes snel uit de lucht worden verwijderd.

De ProAirTech ZX 9000 HEPA luchtreiniger is het nieuwe topmodel van ProAirTech met een unieke kleurenindicator en een modern design. De ZX 9000 heeft 5 reinigingstechnieken waaronder een cluster ionisator en een HEPA filter met een filtercapaciteit tot 99,97%. Ook is dit model uitgerust met een geur-, stof- en lichtsensor. De ZX 9000 heeft 6 standen waaronder een automatische stand, een fluisterstand en een slaapstand. Door de ingebouwde lichtsensor zal de luchtreiniger automatisch naar de fluisterstille slaapstand overgaan als het donker wordt. De ZX 9000 is geschikt voor kleine en grotere ruimtes tot maximaal 100m² / 250m³.

Ga uw allergieklachten te lijf

Een schoon en gezond binnenklimaat geeft u meer energie en voorkomt ziektes. Schone gezonde lucht is van levensbelang. Maar wist u dat de binnenlucht in ruimtes, kamers en gebouwen vaak minder schoon is dan u denkt? Gemiddeld brengen we 85% van ons leven in een binnenmilieu door. Luchtzuivering door een goede luchtreiniger kan het verschil maken tussen ongezonde, verontreinigde lucht en gezonde, zuivere lucht in uw huiskamer of werkplek. ProAirTech levert de juiste luchtreinigers die uw binnenmilieu kunnen verbeteren.

Bij een allergie reageert uw lichaam op bepaalde stoffen in de lucht. Deze stoffen worden allergenen genoemd. Met een ProAirTech HEPA luchtzuiveraar haalt u deze allergenen uit de lucht. Klachten zoals benauwdheid, brandende ogen, jeuk en geïrriteerde slijmvliezen kunnen afnemen of zelfs helemaal verdwijnen. Ook bij allergieklachten van pollen, huisstofmijt en fijnstof kan een luchtzuiveraar van ProAirTech helpen bij het verminderen van klachten. Mensen met allergieën, astma en COPD hebben daarom extra veel baat bij gezonde lucht in de binnenruimtes waar zij veel van hun tijd doorbrengen.

Luchtreiniger kopen

Dat luchtreinigers een belangrijke, en zelfs onmisbare, functie hebben is dus wel duidelijk. Een gezond binnenmilieu draagt bij aan het voorkomen of verhelpen van vervelende klachten zoals astma, allergieën en virussen. Daarnaast maakt het uw binnenruimte ook aangenamer. Last van nare geurtjes is verleden tijd!

U wilt dus graag een air purifier kopen. Het is dan van belang dat u een product aanschaft van goede kwaliteit, zodat het de beloftes waarmaakt. Kies daarom voor een luchtzuiveraar van ProAirTech. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en u kunt rekenen op een betrouwbare en snelle service. Bestelt u namelijk voor 22:00 dan heeft u uw eigen luchtreiniger morgen al in huis! Tot slot krijgt u twee jaar fabrieksgarantie en is de levering voor elke bestelling vanaf €50,- gratis. Wacht dus niet langer en bestel snel uw HEPA luchtreiniger bij ProAirTech.