Toont alle 2 resultaten

Op ProAirTech.nl bieden we u de HEPA luchtreinigers van ProAirTech aan. Momenteel zijn er twee luchtreinigers in onze collectie. De luchtreinigers zuiveren de lucht in uw woning of kantoor. Stof, nare geuren, bacteriën, virussen en schimmels worden zo tegengegaan. Met een luchtzuiveraar kunt u heerlijke frisse en schone lucht inademen.
De kenmerken van een ProAirTech HEPA luchtzuiveraar
De ProAirTech HEPA luchtreinigers zijn voor allerlei problemen inzetbaar en maken de lucht weer schoon. De luchtreinigers verwijderen pollen, fijnstof, huisstofmijten allergenen, bacteriën, virussen, schimmels, ook nare geuren zoals rooklucht, dierenluchtjes en kookluchtjes worden snel uit de lucht verwijdert.

Waarom een luchtzuiveraar kopen?

Een luchtzuiveraar zorgt voor zuivere lucht in uw woning of kantoor en dat heeft allerlei voordelen. U krijgt hierdoor meer energie en wordt minder snel ziek. Daarnaast verminderd het klachten bij allergieën of astma en worden nare geurtjes verwijderd. De lucht binnenshuis is vaak minder schoon dan u misschien denkt. Met een luchtzuiveraar maakt u de lucht in huis net zo schoon als frisse buitenlucht. bU heeft zo altijd gezonde lucht in huis.
Een luchtzuiveraar onderhouden
De ProAirTech luchtreinigers zijn eenvoudig in onderhoud. De filter moet regelmatig gereinigd worden. Hoe dit in zijn werk gaat staat duidelijk omschreven in de meegeleverde Nederlandse gebruiksaanwijzing. Naast het reinigen van de filters is het ook nodig om de HEPA-koolstoffilters gemiddeld om de 1 tot 2 jaar te worden vervangen. Het HEPA / Koolstoffilter dient vervangen te worden als het HEPA filter wat wit behoort te zijn grijs of bruin van kleur word.
De kwaliteit van ProAirTech
De luchtzuiveraars van ProAirTech zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden we u gemak en service aan. Zo kan u online makkelijk én veilig met IDeal betalen en is de levering bij een bestelling vanaf € 50,- gratis. Daarnaast krijgt u het pakketje de volgende dag al geleverd! ( bij bestellingen voor 22:00)

De luchtzuiveraars zijn een waardevolle investering voor uw gezondheid en uw welzijn. U kunt jaren van de luchtreinigers genieten. U krijgt bij ons dan ook 2 jaar fabrieksgarantie.

AANBIEDING!
199,00
Kopen
AANBIEDING!
Uitverkocht
199,00
Kopen