Verbeter uw binnenklimaat met een ionisator luchtreiniger

Voorkom irritaties en allergieën

Vervuilde lucht kan geïrriteerde luchtwegen veroorzaken. Ook zijn allergische reacties zoals, niezen, hoesten en tranende ogen mogelijk. Daarnaast kan vervuilde lucht ziekten als astma, COPD en hooikoorts verergeren. Vooral oudere mensen en kinderen die leiden aan astma, hooikoorts en andere ziekten  zijn gevoelig voor vervuilde lucht. Met een ionisator luchtreiniger kunt u de lucht reinigen zodat uw klachten kunnen verminderen.

Een goed binnenklimaat kan verbetering opleveren: Luchtzuivering met een HEPA-luchtreiniger met ionisator is een goede stap in het verbeteren van de lucht in uw huis. ProAirTech luchtreinigers behoren tot de beste in de markt. Gun u zelf en uw kinderen gezonde zuivere lucht in huis.

ProAirTech ZX 9000 ionisator luchtreiniger

De cover van de ProAirTech ZX9000 is gemakkelijk los te maken. Ionisator luchtreiniger

Onze ionisator luchtreinigers worden gebruikt in kantoren, scholen, vogelruimtes, kapsalons, nagelstudio’s, restaurants, winkels, rookruimtes en in de huiselijke omgeving zoals in de woon- en slaapkamer.

De lucht in het huis kan op verschillende manieren verontreinigd raken:

  • Huisstofmijt, fijnstof, pollen
  • Bacteriën, virussen
  • Verontreinigde lucht van buiten, zoals roetdeeltjes en smog
  • Huisdiergeuren, vogelstof, huisdierharen, huidschilfers
  • Luchtjes van verf, lijm, verdunner
  • Slechte ventilatie, ook bij overdreven geïsoleerde woningen
  • Sigarettenrook , tabaksrook, of rook uit de open haard
  • Kookdampen, kleine vetdeeltjes na het braden of frituren

Filters

ProAirTech luchtreinigers zijn de meest effectieve en geavanceerde luchtreinigers op de markt. Door middel van een vijfvoudig  filtersysteem verwijdert de ProAirTech ZX 9000 ionisator luchtreiniger alle schadelijke deeltjes uit de lucht. ProAirTech verbetert het binnenklimaat bij u thuis, op kantoor en in openbare ruimtes, met de nieuwste technieken. Daarmee brengt u weer balans in uw omgeving en u zelf.

Ionisator luchtreiniger

De cluster ionisator zorgt voor de productie van negatieve en positieve ionen voor het reinigen van de binnenlucht. De ionisator verrijkt de lucht met actieve zuurstof. Negatieve ionen hangen zich aan stofdeeltjes, micro-organismen en andere ongewenste stoffen in de lucht en verbinden deze met elkaar. De deeltjes worden op deze wijze zwaarder dan de lucht en vallen neer of worden uit de lucht gefilterd door de luchtreiniger.

Garantie

Op al onze producten is een garantietermijn van 2 jaar van toepassing  Al onze luchtreinigers zijn voorzien van een CE-keurmerk en zijn zeer energiezuinig. Door de compacte vormgeving zijn onze luchtreinigers eenvoudig in elke ruimte te plaatsen. Gezonde ademlucht is geen luxe maar noodzaak. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.